elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Malestar entre els sanitaris de Castelló per el “insuficient” repartiment de places

Malestar entre els sanitaris de Castelló per el “insuficient” repartiment de places
  • Per als professionals de l'hospital General la conselleria de Sanitat els ha menystingut en denegar el 40% de les places que eren necessàries

MÉS FOTOS
Malestar entre els sanitaris de Castelló per el “insuficient” repartiment de places - (foto 2)

Els professionals de la Sanitat de l'hospital General de Castelló s'han manifestat aquest matí contra el repartiment de places fet per la conselleria de Sanitat.

D'aquesta manera, els sanitaris han mostrat el seu “malestar” per la “escassa dotació de personal assignat per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública” en el procés d'adjudicació de places estructurals.

En el comunicat publicat per la junta de personal del departament de salut de Castelló, asseguren que són “llocs de treball fonamentals tant per a cobrir les necessitats assistencials de la població, com per a les condicions de treball dels professionals i així garantir una sanitat pública de qualitat a tots els castellonencs”.

Pel que consideren que “la dotació assignada al departament de Castelló és molt deficitària respecte a les necessitats existents, i el que havia de ser un premi per a la sanitat de Castelló és un càstig per a la ciutadania i els treballadors”.

CSIF denúncia el menystinc

Per part seua, des de CSIF consideren que “el repartiment de places estructurals per part de la Conselleria de Sanitat ha posat de manifest el nou menystinc que ha patit l'Hospital General, ja que només ha obtingut 124 de les 200 places estructurals que necessitava. Una xifra que suposa que li han denegat el 40% del que era necessari”.

En aqueix sentit, des de CSIF “considerem insostenible i intolerable aquesta falta de consideració per part del Consell cap a centres hospitalaris de la província de Castelló com el General, que han quedat tres punts per davall de la mitjana autonòmica quant a projecció de creixement del seu personal enfront d'uns altres de similar grandària situats a les províncies de València i Alacant, com el Clínic i el Peset de València, que han rebut 247 i 198 places estructurals, respectivament, o el General d'Alacant, que ha obtingut 168”.

Pujar