elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI CASTELLÓ

Mor en La Fe l'home ferit en una crema de restolls de Castelló

Mor en La Fe l'home ferit en una crema de restolls de Castelló
  • L'home, de 84 anys i natural de Les Alqueries es va veure embolicat per les flames en una crema prop de la rambla de la Vídua

MÉS FOTOS
Mor en La Fe l'home ferit en una crema de restolls de Castelló - (foto 2)
Mor en La Fe l'home ferit en una crema de restolls de Castelló - (foto 3)

Ha mort a l'hospital La Fe de València l'home que va resultar ferit amb greus cremades en descontrolar-se una crema de restolls en el terme municipal de Castelló.

El succés va succeir dimecres passat, quan una crema autoritzada va perdre el control i es va estendre per una zona de pineda en uns horts pròxims a la carretera de Ribesalbes i la rambla de la Vídua.

A conseqüència de l'incendi l'home, de 84 anys i natural de Les Alqueries, es va veure embolicat per les flames i va resultar ferit greu per cremades, per la qual cosa va ser traslladat a l'hospital La Fe de València, en helicòpter medicalitzat, després de ser estabilitzat pels serveis mèdics.

Fins al lloc es van desplaçar dues unitats i dues autobombes dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana, els bombers del Consorci Provincial de Castelló i un mitjà aeri, que van extingir aquest foc que s'estenia per la zona de la Quadra Mercader, concretament al pas del barranc de Mal Vestit.

Pujar