1 d’octubre de 2020 1/10/20

L'Escola Municipal de Teatre obre el seu termini d'inscripció el pròxim dilluns

L'Escola Municipal de Teatre obre el seu termini d'inscripció el pròxim dilluns - (foto 1)

    La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha anunciat que dilluns que ve 21 de gener s'obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la nova Escola Municipal de Teatre. Aquest termini estarà obert fins a l'1 de febrer i en el mateix es podrà optar diferents modalitats: curs d'introducció a l'art dramàtic per a públic infantil (un grup per a xiquets i xiquetes de 7 a 9 anys i un altre de 10 a 12 anys), un curs d'introducció a l'art dramàtic per a públic juvenil (un grup de 13 a 16 anys) i dos cursos d'interpretació dramàtica de nivell ascendent per a adults i joves a partir de 17 anys (un grup de primer nivell i un altre de segon nivell). Cada curs s'oferta per a 20 persones.

    Els cursos impartits per l'Escola Municipal de Teatre tindran una durada de 7 mesos i, encara que els horaris encara estan per confirmar, es preveu que els cursos d'infantil seran de dues hores a la setmana en horari de vesprada a partir de les 17.30 hores entre setmana. A més, el nombre d'hores lectives per serà d'un total de 58 hores. En el cas dels cursos juvenils seran de quatre hores a la setmana repartides en dues vesprades entre setmana a partir de les 18.30 hores i el nombre d'hores lectives serà de 116. Finalment, els cursos d'adults seran de 4 hores a la setmana i es realitzaran entre setmana en horari de tard-nit a partir de les 19.30 hores. També tindran un total de 116 hores lectives. En tots els cursos es respectarà el calendari escolar local de festius.

    Així, els interessats a participar en els cursos de 2019 podran sol·licitar-ho en el Negociat de Cultura de l'Ajuntament (en el tercer pis de l'Edifici Menador) en horari d'atenció al públic de 9.00 a 14.00 hores o en el mail escuela.teatro@castello.es on ha de constar el nom i cognoms del/la sol·licitant, DNI o NIE propi i del/la tutor/a, edat, telèfon i correu electrònic de contacte i el curs al qual s'aspira. A cada sol·licitant se li assignarà un número correlatiu per ordre d'arribada i, previ a l'inici de les classes, es realitzarà un sorteig públic, presidit per la Regidora de Cultura d'aquest Ajuntament i que comptarà amb la presència fedatària pública del Secretari General de l'Administració Municipal. S'extraurà un només número que servirà per a identificar al primer sol·licitant acceptat. Per ordre numèric correlatiu a l'extret s'aniran assignant les places restants en funció del curs sol·licitat en cada número assignat fins a la finalització dels mateixos o fins que queden cobertes les places de tots i cadascun dels cursos. En aquest últim cas, els números que no hagen sigut seleccionats passaran a engrossir una llista d'espera d'ordre ascendent.

    Pujar