29 de novembre de 2020 29/11/20

Cs lamenta que "el bipartit es negue a ampliar l'horari de socorrisme de la platja"

Cs lamenta que "el bipartit es negue a ampliar l'horari de socorrisme de la platja" - (foto 1)

    L'edil de Ciutadans (*Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha lamentat que "el bipartit es negue a ampliar l'horari de socorrisme de la platja, que actualment és d'11:00 a 20:00 hores, en llaures a millorar la seguretat dels banyistes com ve demanant Ciutadans des de l'estiu passat". "Poblacions com Peñíscola inicien el servei a les 10 del matí, una hora abans que en les platges de la capital", ha indicat l'edil i ha recordat que"Ciutadans reclamava servei de socorrisme de 9:00 a 21:00 hores, ja que és la franja horària freqüentada pels banyistes".

    "L'ampliació de l'horari de treball dels socorristes és a més una reclamació de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme", ha recalcat Gabarda, qui ha indicat que "en la platja hi ha veïns i turistes abans de les 11.00 hores". "No podem reduir el bany a un horari tan restringit", ha destacat la regidora.

    Gabarda ha demanat "cautela als banyistes", al mateix temps que els ha recordat que "extremen la precaució, sobretot, fora de l'horari del servei de socorrisme, encara que des de Cs seguirem insistint en la necessitat d'oferir un servei més ampli per a minimitzar al màxim el risc".

    Pujar