elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La jugada mestra d'un jove futbolista de Castelló per la qual va meréixer Targeta Verda

La jugada mestra d'un jove futbolista de Castelló per la qual va meréixer Targeta Verda
  • El xiquet de tan sols 7 anys va mostrar una actitud excepcional i va rebre el reconeixement de tots

Quin jugador no ha somiat amb marcar un gol de penal? Eixe moment en el qual el jugador es troba només, cara a cara, amb el porter ha de ser dels més tibants del partit. Tota la graderia, els jugadors i la banqueta aguanten la respiració durant els segons en els quals la pilota s'espera la bota del futbolista per a intentar entrar en la porteria.

Però esta situació de sana competitivitat no li va passar pel cap a un xiquet de 7 anys que el passat cap de setmana va donar una autèntica jugada mestra per la qual va rebre una Targeta Verda en reconeixement al seu joc net durant el partit que enfrontava al CF Nou Jove prebenjamí A i el Benicarló BF.

En un gest d'excepcional esportivitat, Pol Gomar Monferrer, integrant de l'equip prebenjamí A del Nou Jove de Castelló, va decidir no marcar el penal de manera voluntària perquè va considerar que no havia rebut cap falta.

La situació va ocórrer quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del CF Nou Jove prebenjamí A, després d'un forcejament en l'àrea que el propi jugador va admetre no ser falta. Davant esta situació, Pol va decidir prendre una decisió inusual per a la seua edat: va optar per tirar el penal de manera que el porter rival poguera parar-lo sense dificultats, sense buscar anotar un gol.

Este gest de companyonia i honestedat no va passar desapercebut, i Pol va rebre la Targeta Verda, un reconeixement que premia l'esportivitat dels jugadors en el terreny de joc. L'acció de Pol destaca per la seua maduresa i la seua comprensió dels valors del joc net, deixant una impressió duradora en els seus companys, rivals i espectadors del partit.

Pujar