2 de desembre de 2020 2/12/20

José Martí rep al Platges de Castelló amb motiu dels seus èxits en la Copa d'Espanya i el Campionat d'Espanya d'atletisme

José Martí rep al Platges de Castelló amb motiu dels seus èxits en la Copa d'Espanya i el Campionat d'Espanya d'atletisme - (foto 1)
  • El president destaca que el club és un gran ambaixador de la província de Castelló i un exemple a seguir al que la Diputació continuarà patrocinant

MÉS FOTOS
José Martí rep al Platges de Castelló amb motiu dels seus èxits en la Copa d'Espanya i el Campionat d'Espanya d'atletisme - (foto 2)

El president de la Diputació i la diputada d'Esports, Tania Baños, han rebut a una delegació del Club d'Atletisme Playas de Castellón amb motiu dels seus últims èxits, que han consistit en la conquesta de la Copa d'Espanya masculina i femenina i la consecució de 31 medalles, 16 d'or, en el campionat d'Espanya absolut. Unes xifres a les quals cal afegir les nou obtingudes en el campionat d'Espanya sub-23.

Segons José Martí, es tracta de “estadístiques aclaparadores que justifiquen la voluntat de la Diputació de continuar apostant pel club a través del patrocini i que donen compte de l'excel·lència del treball que realitzeu”. Són xifres que converteixen al club “en un gran ambaixador de la província de Castelló”.

El president ha volgut felicitar el Playas no sols per les seues conquestes esportives, sinó també “pels valors que representa i propaga com el de l'esforç, el respecte i la tolerància”. Segons ha assenyalat, “sou una referència importantíssima i un exemple a seguir”.

En idèntics termes s'ha manifestat la diputada Tania Baños, qui ha manifestat que el club “és un orgull per a la província”. També s'ha referit a la forta afectació que el confinament ha tingut sobre l'esport individual i, molt especialment, en els atletes.

Per part seua, el president del Playas, Toni Escrig, ha recordat que la recepció en la Diputació “s'ha convertit en un costum” després que el club porte quinze anys liderant totes les classificacions i estadístiques de la Federació Espanyola d'Atletisme. Uns èxits que es continuen aconseguint “en un any molt atípic, amb grans dificultats per a entrenar”, en el qual “s'han superat totes les expectatives inicials”.

En la recepció al Playas de Castellón celebrada al pati del Centre Cultural Les Aules han participat, a més del president Escrig, els atletes Claudia Conte, Lois Maikel Martínez, Carmen Ramos, Manel Miralles, Osarumen Odeh, Vicent Fabra i Yunier Pérez, i el component del cos tècnic, Toni Simarro.

Pujar