26 de novembre de 2020 26/11/20

Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018

Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Infantil - 2
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Infantil - 2
  Galeria de fotos
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Infantil - 1
  Castellón - Magdalena 2018 - Imposición Bandas Corte Infantil - 1
  MÉS FOTOS
  Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018 - (foto 2)
  Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018 - (foto 3)
  Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018 - (foto 4)
  Imposició de bandes a la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete i la seua cort d'honor 2018 - (foto 5)

  La ciutat de Castelló es va vestir de gala la passada nit, per donar la benvinguda al curs fester del 2018 amb una de les cites més esperades de l'any, la imposició de bandes a les petites representants de la Magdalena d'enguany.

  El Teatre va obrir les seves portes cap a les 20.30 hores per acollir l'exaltació de la Reina Infantil de la Magdalena, Lucía Burguete Alcaide. Autoritats locals, presidents i membres del sector gaiater, representants de diferents associacions del municipi, veïns i amics de la protagonista van començar a fer acte de presència per complimentar a la nova nena que representarà a la ciutat de Castelló al llarg d'aquest exercici.

  Altres delegacions regionals i les representants del passat exercici, Berta Montañes i Estefania Climent.

  L'escenari es va il·luminar per rebre els 18 presidents infantils de les Gaiates de la ciutat, que van rebre un sentit homenatge per part de la Junta de Festes. Posteriorment, s'unirien a ells els seus Madrines Infantils en aquest acte conduït per una grata presentació.

  Seguidament, van pujar a l'escenari les Dames de la Ciutat, que compondrà la Cort d'Honor de la Reina formada per: són Inés Llorens Díaz (Gaiata 18), Alejandra Gallén Montañés (Gaiata 6), Edurne Giner Gil (Gaiata 12), Maria Bollado segura (Gaiata 2), Neus Alabau Rovira (Gaiata 8) i Mar Vall Parreño (Gaiata 9).

  L'escenari lluïa un tron buit que aviat va ocupar la Reina Infantil de la Magdalena 2018, Lucía Burguete Alcaide, amb aspecte que denotava una seguretat en si mateixa arolladora.

  La gala va adoptar un caràcter més solemne quan es va procedir a llegir l'Acta de Nomenament de les noves representants. Després de la lectura, l'alcaldessa, Amparo Marco va imposar la banda a la nova Reina de les festes fundacionals de la capital de la província, qui molt contenta i emocionada va acollir el seu càrrec i amb el ram de flors salutació a tots els assistents, els qui li van mostrar la seua benvinguda amb una gran ovació.

  Com ella, totes les presents a l'escenari van rebre la seua respectiva distinció tot i els nervis van saber actuar com calia en tot moment.

  L'acte es va acomiadar amb la baixada de les protagonistes de la nit de l'escenari. Però l'escenari del Teatre no tardara molt en omplir-se, perquè aquesta mateixa vespra de dissabte acollirà l'exaltació de la Reina de les Festes de la Magdalena 2018, Carla Bernat.

  Pujar