8 de març de 2021 8/3/21

Garcia demana a Carrasco que “tornen els diners furtats amb que es van pagar les campanyes electorals del PP”

Garcia demana a Carrasco que “tornen els diners furtats amb que es van pagar les campanyes electorals del PP” - (foto 1)

    El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha demanat a la presidenta del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, que done explicacions després que l'Audiència Nacional haja confirmat la sentència al PPCV per delictes electorals durant les campanyes electorals dels anys 2007 i 2008. "El PP va anar a les eleccions dopat amb diners corruptes, diners que ens van furtar a totes i tots. I el que volem és que tornen els diners als ciutadans", ha explicat el portaveu.

    Segons la sentència, en la campanya electoral de Castelló es van gastar més de 22.000 euros d'un acte pagats amb els diners de la trama Gürtel. Per tant, des de Compromís demanem al PP de Carrasco i de l'expresident de la Diputació, Javier Moliner, que en aquell moment era el cap de campanya dels populars a la província, que tornen els diners.

    "Demanem a Carrasco que done explicacions i que responga si tornaran els diners furtats, quantificats per la Justícia, i que demostren que es van finançar il·legalment fent trampes", ha afirmat el portaveu de Compromís.

     

    Pujar