22 de gener de 2021 22/1/21

Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020

Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Galania a la Reina en la Magdalena 2020
  Galania a la Reina en la Magdalena 2020

  Una de les nits més emocionants de la seua vida. Així podríem definir la nit que va viure aquest dissabte Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020, durant la seua Galania. El Palau de la Festa de Castelló va tornar a omplir-se per segona nit consecutiva de centenars de veïns i personalitats del ‘mon de la festa’ per a retre homenatge a la que és la seua màxima representant de les festes d'enguany.

  Carmen Molina cap a la seua entrada al recinte visiblement emocionada, lluint una mirada en la qual es podia llegir les seues ganes d'arrancar el cicle fester. Al costat d'ella, tota la seua Cort (Águeda Ibars Agramunt, Sonia Cabello Cabell, Andrea Alegre Arnau, Sara Martín Gimeno, Lidia Gómez Vicente i Carla Parra Bellido) que li acompanyara al llarg de tota la gran aventura que li queda per davant.

  La nit va estar marcada per l'alegria i l'emoció que es podia palpar en l'ambient, i que va fer d'aquesta tradicional cita una trobada inoblidable per a tots els amants de la festa de la Magdalena.

  Una cita que marca el tret d'eixida al calendari de la Magdalena 2020, que cal recordar enguany se celebrarà del 14 al 22 de març.

   

  MÉS FOTOS
  Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 2)
  Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 3)
  Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 4)
  Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 5)
  Galania d'emocions per a Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020 - (foto 6)
  Pujar