2 de desembre de 2020 2/12/20

La Gaiata 10 viu una nit plena d'emoció amb els seus màxims representants

La Gaiata 10 viu una nit plena d'emoció amb els seus màxims representants - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Presentació Gaiata 10 - El Toll
  Presentació Gaiata 10 - El Toll
  MÉS FOTOS
  La Gaiata 10 viu una nit plena d'emoció amb els seus màxims representants - (foto 2)
  La Gaiata 10 viu una nit plena d'emoció amb els seus màxims representants - (foto 3)
  La Gaiata 10 viu una nit plena d'emoció amb els seus màxims representants - (foto 4)

  El Palau de la Festa de Castelló s'ha omplit de gent un cap de setmana més. Aquesta vegada ha sigut el torn de la Gaiata 10 “El Toll”, on s'ha presentat a les que seran les màximes representants per a aquest pròxim exercici 2020.

  Idoia i Fran han sigut els presentadors de l'acte, el qual ha sigut molt tradicional, pujant les corts i madrines. El plat fort de la nit va ser la representació de l'espectacle típic de Castelló, el Betlem de la Pigà. El president Juan Antonio Germán Mateo i el vicepresident Julen Robles Alonso tampoc es van voler perdre l'acte.

  També va ser una sorpresa la presentació de la insígnia del 75 aniversari, així com també l'homenatge als presidents de la Gaiata en els 75 anys d'història d'aquesta.

  La madrina és María Beser Gasch, qui va estar acompanyada per les seues dames Leire Martínez Bárcena i Laura Martínez Bárcena. L'acompanyant és Alejandro Martí Bisbal.

  La madrina infantil és María Cano Rambla, la qual també va estar abrigallada per les seues dames Catalina Bastida Gasch i Cristina Alcázar Gasch. Els acompanyants són Toni Roed Cotanda i Einar Ribelles Aragón, i els portaestendards Pepe Cano Rambla i Pedro Bastida Gasch.

  Després de la presentació, va haver-hi ball com en totes les presentacions anteriors arrancant-ho amb el "rotllo i canya".

  Pujar