20 de setembre de 2020 20/9/20

La Fundació f2e acosta la importància de l'eficiència energètica a empreses, professionals i ciutadans

La Fundació f2e acosta la importància de l'eficiència energètica a empreses, professionals i ciutadans - (foto 1)

  La Fundació per a l'eficiència energètica de la Comunitat Valenciana (f2e) tanca l'any amb un balanç molt positiu. Empreses, professionals i ciutadans en general han respost positivament a totes les activitats que ha organitzat al llarg de l'exercici, incrementant-se considerablement la participació en totes elles pel que fa a anys anteriors. Això ha permès a la Fundació f2e aconseguir el seu principal objectiu: conscienciar a la societat sobre la importància de l'eficiència energètica acostant-li a ella a través de diverses activitats.

  Com a novetat d'aquest any, la Fundació f2e ha posat a la disposició del ciutadà el seu simulador de conducció eficient. En els nou mesos des que va ser presentat per primera vegada, ho han provat més de 300 persones, els qui han pogut aprendre a conduir de manera eficient, estalviant combustible i disminuint les emissions contaminants.

  La Fundació f2e també ha sumat la seva participació en la III Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, sent la guanyadora en la categoria de vehicles de combustió interna en eficiència i regularitat, desbancant a pilots campions d'Espanya de rallye.

  Divulgació i formació

  En l'àmbit de la divulgació i la formació, en 2016 la Fundació f2e ha organitzat un total de 25 jornades, nou dirigides a professionals i la resta als ciutadans. En aquestes trobades, s'han abordat des de temes d'actualitat com a noves normatives europees fins a temes més pràctics sobre com estalviar en el dia a dia. En total, les jornades han registrat un 18,5% més d'assistents que en 2015.

  Així mateix, més de 2.700 han participat en els cursos MOOC (cursos online massius i oberts) sobre eficiència energètica organitzats per la fundació f2e durant l'any 2016.

  El treball realitzat també s'ha vist compensat per l'interès despertat en la societat pel que fa a totes les seves activitats i a l'eficiència energètica. La Fundació f2e ha triplicat el nombre d'inscripcions a la seva newsletter, ha guanyat presència a les xarxes socials incrementant els seus seguidors en Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube i Instagram).

  Sobre la Fundació f2e

  La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, de la qual són patrons BP, l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, té com a objecte impulsar l'actuació en el camp de l'eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d'iniciatives empresarials i promoció de projectes d'innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l'àmbit privat, públic i acadèmic.

  Pujar