22 de gener de 2021 22/1/21

El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena

El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 2)
  El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 3)
  El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 4)
  El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 5)
  El 'món de la festa' potència en Fitur el caràcter internacional de la Magdalena - (foto 6)

  La Magdalena, festes fundacionals de Castelló i declarades d'Interés Turístic Internacional, han sigut hui el plat fort de la Fira Internacional d Turisme Fitur, a Madrid. El regidor de Festes, Omar Braina, i la regidora de uirisme, Patricia Porta, han acompanyat al 'món fester' en la desfilada que ha tingut lloc per tot el pavelló 7, on es troba situada l'oferta turística de la nostra ciutat i la resta de la Comunitat Valenciana.

  Amb el recinte firal replet de visitants, la Magdalena ha sigut protagonista d'excepció. La cercavila, amb les reines de 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos, al capdavant, i una nodrida representació del món de les festes, amb participants de les gaiates i membres de la Junta de Festes, amb la presidenta, Noelia Selma, ha contribuït sens dubte a potenciar el caràcter internacional de les festes.

  Braina ha destacat que la participació del 'món de la festa' "també és una aposta ferma pel turisme i per la desestacionalització del sector" i ha agraït "el suport de tots per a aconseguir aquesta gran promoció en aquest certamen, aparador mundial del turisme".

  La comitiva ha visitat la rèplica la Gaiata de la Ciutat que està exposada en el pavelló 7 de Ifema durant tota la fira. Es tracta d'un monument de quatre metres d'altura, 800 quilos de pes amb 400 metres de leds idèntic a la Gaiata 18 Crèmor, guanyadora de la Magdalena 2018, i que han elaborat els alumnes i alumnes del primer Curs d'Artista Gaiatero impulsat per l'Agència de Desenvolupament Local Castelló Crega.

  Per últim, Braina ha destacat que "era un compromís de l'equip de Govern, i d'Amparo Marco com a alcaldessa, portar la gaiata de la ciutat després de la presència del monument infantil en l'edició de Fitur de l'any passat".

  Pujar