2 de desembre de 2020 2/12/20

VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya

VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya - (foto 1)
  • Debede Teka, en categoria masculina, i Likina Amebaw, en categoria femenina, assoleixen la primera posició de la prova

MÉS FOTOS
VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya - (foto 2)
VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya - (foto 3)
VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya - (foto 4)
VII 10K FACSA Castelló es consolida com una de les curses més ràpides d'Espanya - (foto 5)

El 10K FACSA Castelló, que s'ha celebrat paral·lelament a la Marató BP Castelló, demostra un any més ser una de les curses més ràpides del panorama nacional, comptant, una edició més, amb una molt bona acollida per part dels participants, una xifra propera als 1.600 inscrits.

El primer corredor en creuar l'arc de meta ha sigut l'etíop Debede Teka, que amb una marca de 28:57 no ha aconseguit imposar-se al guanyador de la passada edició, Haimanot Mateb, que amb una marca de 28:18 manté el rècord de la prova. El pòdium l’han completat Shadrack Korir amb 29:22 i Mohammed Blal amb 30:08 en segona i tercera posició respectivament, aconseguint unes marques molt dignes.

Pel que fa a la categoria femenina, l'etíop Likina Amebes ha posat el seu nom al palmarés, amb una marca de 32:55. 22 segons la distancien d'Alemaddis Eyayu, que a l'edició de l’any 2019 va aconseguir el rècord a la seua categoria amb una marca de 32:33. Per l’altra banda, les altres dos atletes que han rebut el seu trofeu a la categoria General amb molt bones marques han sigut: Cristina Giurcanu en segon lloc amb 34:40 i Esther Ramos en tercera posició amb 34:48.

Patrocinadors: BP i FACSA (patrocinadors principals); Diputació de Castelló (patrocinador institucional); Generalitat Valenciana: Sempre teua, la teua llengua (col·laborador institucional); CaixaBank, Centro Comercial Salera, Citroën Garaje Castellón, Clínica Baviera, Transportes Monfort (patrocinadors oficials); Coca-Cola, Joma, Nutrinovex, Televisió de Castelló i À Punt Mèdia (patrocinadors tècnics); Obra Social “la Caixa” (col·laborador social); Akiwifi, Aneto, Ariel, Bort Logística, Con Dos Pistones, Cárnicas Serrano, Consum, CSA, Dynamo Esport, Ecoeleva, El Corte Inglés, Ecoembes, Estrella Damm, Farmacia Baltanás, FCC, García-Ballester, Ingética, Natura, Nestlé, Telepizza i Transvia (col·laboradors).

Pujar