24 de novembre de 2020 24/11/20

Encasta el seu cotxe contra un arbre mentre circulava drogada per Castelló

Encasta el seu cotxe contra un arbre mentre circulava drogada per Castelló - (foto 1)
  • La conductora, que està sent investigada, no tenia permís de conduir i va donar positiu en el test de drogues

La Policia Local de Castelló investiga a una dona de 26 anys d'edat per conduir de manera temerària i mancar de permís de conduir després de protagonitzar una perillosa conducció per diversos carrers de la ciutat i finalment col·lidir violentament contra un arbre i unes instal·lacions de préstec de bicicletes de Bicicas situades en la Plaça Doctor Marañón. Els fets van succeir en la matinada del dimecres, concretament sobre les 00.20, quan una patrulla pertanyent al Grup d'Intervenció de Proximitat, que es trobava pel centre de la ciutat en labors de vigilància per al compliment del toc de queda, va detectar que pel carrer Ruiz Zorrilla circulava a gran velocitat un turisme marca Opel Astra de color negre.

Els agents van observar que aquest vehicle depassava dos semàfors en fase roja pel que immediatament van procedir al seu seguiment amb les llums prioritàries i senyals acústics amb la finalitat d'ordenar al seu conductor que parara el turisme i poder formular les corresponents denúncies per aquestes infraccions. El conductor d'aquest turisme, en detectar la presència policial, va continuar amb la seua conducció temerària per diversos carrers del centre de la ciutat circulant a gran velocitat i sense respectar en les interseccions els senyals de preferència de pas i els semàfors en fase roja. Finalment, en arribar a l'encreuament del carrer Sant Cruz de Tejeiro amb el carrer Benárabe, a causa de la falta de perícia i a un excés de velocitat, el turisme es va eixir de la via i va col·lidir violentament contra un arbre ornamental i unes instal·lacions de préstec de bicicletes Bicicas, les quals van quedar molt deteriorades a causa del fort impacte.

La patrulla de la Policia Local, que circulaven a molt curta distància i a causa de la rapidesa dels fets, no va poder evitar la col·lisió i va colpejar al turisme sinistrat en la seua part posterior. Els agents, després del colp, van eixir immediatament del vehicle policial i van confirmar que el conductor del turisme accidentat, una dona de 26 anys, es trobava bé encara que indicava que li dolia l'esquena i les dues cames. Els policies van sol·licitar llavors al CIMSE un servei d'emergències sanitàries al lloc del sinistre, els facultatius del qual, en presentar-se en la Plaça Doctor Marañón als pocs minuts, van procedir a atendre la conductora que presentava diverses contusions.

Mentre les assistències sanitàries procedien a l'atenció mèdica de la conductora, els agents van trobar dins del turisme sinistrat dues xicotetes bosses de plàstic que contenien una pols blanca que podria ser cocaïna, per la qual cosa a la vista d'aquests fets, els policies van sol·licitar la presència de la Unitat d'Atestats per a sotmetre a la conductora a la prova de drogues. Aquesta va donar positiu en cocaïna en el test de tòxics pel que els agents van procedir a denunciar-la administrativament. D'altra banda, en comprovar la documentació de la conductora, els agents van esbrinar que A.N.R no havia obtingut mai el permís de conduir pel que a la vista de tots els fets observats, els agents investiguen a aquesta conductora per un presumpte delicte contra la Seguretat Viària per mancar de permís de conduir.

Quant als danys personals registrats a causa de l'accident, tant la conductora com els dos agents de la Policia Local van resultar ferits lleus. Els danys materials, per contra, van ser més quantiosos ja que a més del vehicle sinistrat que va registrar importants danys en la seua part frontal, es van veure afectats el vehicle patrulla, un arbre, que va quedar arrancat d'arrel i una base de préstec de bicicletes de Bicicas, la qual va patir múltiples desperfectes a causa de la violència de la col·lisió.

Pujar