19 de novembre de 2019 19/11/19

Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020

Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020 - (foto 1)
  • Gala Calvo ja llueix la banda verda de Reina Infantil de la Magdalena 2020

GALERIES DE FOTOS
Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes infantil - 2
Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes infantil - 2
Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes infantil - 2
Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes infantil - 2
MÉS FOTOS
Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020 - (foto 2)
Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020 - (foto 3)
Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020 - (foto 4)
Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020 - (foto 5)

El Teatre Principal de Castelló s'òmplic en la vesprada del divendres de xicotetes grans protagonistes amb motiu de la celebració d'uns dels actes més esperats per als festers de la ciutat: la imposició de banda a la Reina Infantil de la Magdalena 2020, Gal·la Calvo, i a la seua Cort d'Honor.               

Eren les set de la vesprada quan tot lluïa ja preparat per a gaudir d'un moment especial i carregat d'emoció. Ple total en les instal·lacions del teatre, que rebia a més a convidats especials com ho són les màximes representants infantils de les festes de València i Alacant.

Tampoc han faltat a la seua cita l'alcaldessa de la ciutat, el president de la Junta de Festes i els representants de les 19 Gaiatas de la ciutat, els qui també han viscut el seu moment pujant a l'escenari on se'ls ha fet lliurament de la seua banda representativa.

Després de les 19 Gaiatas ha arribat el torn de la Cort d'Honor Infantil 2020, les xicotetes que acompanyaren a la Reina Infantil durant tot enguany màgic i que s'han mostrat entusiasmades pel que aquesta per vindre. Les senyoretes que conformen la cort enguany són: Paula Marín Hernando (Gaiata 11), Natalia Espada Jiménez (Gaiata 6), Marta Muñoz Moreno (Gaiata 1), Laia Clausell Fabregat (Gaiata 5), Martina Madero Agost (Gaiata 8) i Naiara Mercado Sánchez (Gaiata 17).

I per fi va arribar el moment més esperat, Gal·la Calvo va pujar a l'escenari davant l'atenta mirada de tots els presents. Il·lusió, ganes, emoció i felicitat, són sol alguns dels sentiments que es podien llegir en la seua mirada. El moment és únic, i la Reina Infantil 2020 el sap.

Ofrenes feia la nova Reina i paraules de halago per part del mantenidor la xicoteta, van donar pas al moment més esperat i pel qual tots estaven allí reunits: la imposició de la banda verda a Gal·la Calvo, qui ara si comença el seu regnat com a màxima representant infantil de la festa castellonenca.

Un gran dia per a les més xicotetes de la festa, amb el qual es calfen motors per al dissabte a la vesprada quan arriba el moment de la Reina de la Festa, Carmen Molina.

ocultar
Emotiva imposició de banda a Gal·la Calvo, Reina Infantil de la Magdalena 2020
Pujar