23 de novembre de 2020 23/11/20

La Diputació aprova un conveni de més de 100.000 euros perquè Cocemfe puga obrir el seu Centre d'Atenció Integral

La Diputació aprova un conveni de més de 100.000 euros perquè Cocemfe puga obrir el seu Centre d'Atenció Integral - (foto 1)
  • Destinat a l'adquisició d'aparells de rehabilitació per a les persones amb discapacitat física i cognitiva, mobiliari i equipament informàtic

MÉS FOTOS
La Diputació aprova un conveni de més de 100.000 euros perquè Cocemfe puga obrir el seu Centre d'Atenció Integral - (foto 2)

La Diputació de Castelló ha aprovat en comissió de govern la subscripció d'un conveni amb Cocemfe per més de 100.000 euros destinat a l'adquisició i instal·lació d'equipament tècnic i mobiliari per al seu nou Centre d'Atenció Integral situat al carrer Ciscar número 4 de la ciutat de Castelló.

Es tracta d'un local de 150 metres contigu a la seu provincial de l'ONG, cedit per l'Ajuntament de Castelló. L'adquisició del nou mobiliari permetrà la posada en marxa de nous serveis de teràpia ocupacional, atenció social i psicològica, i rehabilitació física i cognitiva per a persones amb discapacitat. Els beneficiaris comptaran amb el complement del transport adaptat que presta la pròpia entitat.

En aquest local també es podran prestar en millors condicions els serveis de formació i de millora de l'ocupabilitat que Cocemfe ve impulsant des de fa anys.

En el conveni es contempla l'adquisició d'una àmplia gamma d'aparells de rehabilitació com a equip d'ultrasò UltraRehab2, tamborets giratoris, lliteres, sistemes de descàrrega de fins a 80 quilos, grues de trasllat amb arnés, baranes ajustables en altura i amplària, caminador, crosses, bicicletes d'interior o llit elàstic. També està prevista l'adquisició de mobiliari per a les  zones de recepció, despatxos, vestuaris i aules de formació, així com de material informàtic.

La vicepresidenta, Patricia Puerta, ha destacat la importància d'aquest conveni que “s'ha concebut per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i que va en la línia del que defensa l'equip de govern de la Diputació del canvi, en el sentit que és necessari ampliar la prestació de serveis per a continuar avançant per la senda de la igualtat d'oportunitats, perquè tots som Castelló”.

Pujar