19 de novembre de 2019 19/11/19

La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló

La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló - (foto 1)
  • Durant aquest cap de setmana, el consistori organitza una àmplia programació de concerts, espectacles medievals amb motiu d'aquesta històrica celebració

GALERIES DE FOTOS
Castelló - 768 Aniversari Fundació - Desfilada Inaugural
Castelló - 768 Aniversari Fundació - Desfilada Inaugural
MÉS FOTOS
La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló - (foto 2)
La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló - (foto 3)
La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló - (foto 4)

Castelló està de celebració. La capital de la Plana festeja durant aquest cap de setmana el 768 aniversari de la fundació de Castelló. Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració amb una recreació històrica d'usos i costums de l'època medieval i, posteriorment, un dels actes més esperats de la jornada.

Perquè la desfilada inaugural amb animació ens ha traslladat totalment a l'època medieval. Cal recordar que la història de la seua fundació ens trasllada al 8 de setembre de 1251, quan el Rei Jaume I va autoritzar el trasllat de Castelló de la muntanya a la plana. Una data que simbolitza el naixement de la ciutat i que aquest divendres hem reviscut amb la desfilada.

La jornada ha continuat amb la inauguració de l'espai “descobreix el Japó a través del té” en la plaça Santa Clara. Això s'ha fet fruit de l'agermanament amb la ciutat japonesa de Ube i inclourà també xarres culinàries amb la presència d'una delegació del país nipó i el xef amb una estrela Michelin Miguel Barrera. Un divendres molt festiu que, per a acabar amb magnificència, ha comptat també un concert de la mà d'Alejo Stivel, la veu de Tequila.

Són sol algunes de les propostes que ens porta l'Ajuntament de Castelló per als dies 6, 7 i 8. El consistori organitza una àmplia programació de concerts, espectacles medievals amb motiu d'aquesta històrica celebració. Entre les múltiples activitats del cartell destaquen les representacions medievals per part dels Cavallers Templers i dels Cavallers de la Conquesta o les exhibicions aèries i baptismes d'aire en l'aeròdrom de Castelló que veurem en les pròximes hores.

ocultar
La desfilada medieval inaugura el 768 aniversari de la fundació de Castelló
Pujar