5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs demana considerar la proposta de platges temàtiques del Consell Social de la Ciutat

Cs demana considerar la proposta de platges temàtiques del Consell Social de la Ciutat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs demana considerar la proposta de platges temàtiques del Consell Social de la Ciutat - (foto 2)

  L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha demanat al bipartit que "prenga en consideració la proposta de desenvolupar platges temàtiques que va fer el Consell Social de la Ciutat el passat exercici, millorant les infraestructures i serveis dels quals disposen en l'actualitat". "Ja estem en temporada alta amb la Setmana Santa i el bipartit no ha fet gens en tot l'any per a millorar l'oferta de platja que ofereix la ciutat", ha lamentat Zamora.

  Així, el regidor ha recordat que "el Consell Social de la Ciutat va proposar tematizar les platges del municipi atenent a les diferents ofertes de turisme sostenible que poden oferir en cadascuna d'elles com a turisme ecològic, esportiu, d'oci o familiar". "Una idea que també va ser plantejada per Ciutadans al juliol de 2016 per a desenvolupar amb molta major intensitat les característiques intrínseques que presenta cadascuna de les nostres platges", ha recalcat l'edil.

  "Hem de donar-li un impuls al nostre turisme fomentant especialitats no potenciades encara però també millorant la nostra oferta de platja", ha ressaltat Zamora i ha explicat que "Ciutadans ha destacat en les aportacions del grup municipal al Pla Estratègic de Turisme la falta de connexió turística i d'oferta entre la ciutat i la platja i la necessitat de potenciar la platja de la capital turísticament".

  Pujar