2 de desembre de 2020 2/12/20

La XVI Cursa de les Dones visibilitzarà la sororitat el pròxim 8-M

  • Les inscrites rebran una samarreta i un polsera commemoratives, a més del dorsal de la prova

El Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló obrirà demà dilluns les inscripcions per a la XVI Cursa de les Dones, un esdeveniment que se celebrarà el pròxim 8 de març (Dia Internacional de les Dones) i que vol convertir-se en  l'espai idoni per mostrar la sororitat  i la solidaritat femenines.

Sota el lema ‘Som moltes, caminem unides’, aquesta proposta de l’àrea de Feminismes i LGTBI aspira a reeditar l’èxit d’anteriors edicions, en què milers dones de totes les condicions s’han unit per a córrer o caminar. La inscripció a la prova, que no és competitiva, serà gratuïta i les participants rebran el dorsal, un samarreta i una polsera commemorativa en apuntar-se.

«Les xarxes d'ajuda mútua són patrimoni de les dones i una de les bases del funcionament i la organització de la nostra societat», ha assegurat la regidora de Feminismes i  LGTBI de Castelló, Verònica Ruiz. L’edil ha animat la població a participar en la cursa  perquè «reivindica l'esport com a eina per a sentir-nos bé amb el nostre cos, sense estar sotmeses a models estètics estrictes i amb plena consciència de la nostra llibertat de fer i decidir».

La inscripció es realitzarà en la seu del SIO a Castelló (Passeig Ribalta, 21) i en el patronat d'Esports des de demà dilluns i  fins a exhaurir existències, en horari de 9.00 a 14.00 hores. Totes les dones que vulguen participar en la cursa el pròxim diumenge 8 de març podran fer-ho igualment, però l’organització només facilitarà les samarretes a les persones apuntades.  En tractar-se d’una cursa no competitiva, poden participar des de nadons fins dones amb dificultats de mobilitat i de qualsevol edat.

Pujar