28 de setembre de 2020 28/9/20

Cultura programa quatre dies de dansa, titelles, clown i teatre de text amb Nadal al Raval

  La Regidoria de Cultura, encapçalada per la regidora Verònica Ruiz, ha programat una nova edició del Nadal al Raval amb quatre propostes culturals. Del dimecres 27 al 30 de desembre, a les 18.00 hores, el Teatre del Raval serà l'escenari d'espectacles de dansa, titelles, clown i teatre de text.

  La primera d'elles, 'Amelia, ¡Que no te corten las alas!' de la companyia Marea Danza, està programada per al 27 de desembre i acosta la dansa espanyola i la flamenca a la creació contemporània a partir de la història d'Amelia Earthart, la primera dona en creuar l'Atlàntic pilotant un avió, i que porta a escena la història de tantes dones que agiten les seues ales contra el vendaval. Està destinada per a totes les edats amb un preu de 4€.

  L'actuació, el treball amb objectes i la música en viu es combinen a 'Deambulantes o la verdadera historia de la poeta errante' per a explicar una història que fomenta valors com l'amistat, el treball en equip i el desenvolupament de les capacitats i inquietuds personals. L'obra i vida de Gloria Fuertes és germen d'aquesta obra de teatre dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 12 anys. Aquesta la representarà la companyia la Cantera el 28 de desembre i té un cost de 4€.

  'La princesa o no' és l'espectacle de titelles de Proyecto Caravana que es posarà en escena el 29 de desembre. Es tracta d'una actuació de titelles en valencià que sembla l'inici d'una vella història, on cada personatge té el seu rol i el guió ja fa temps que està escrit. No obstant això, si un d'ells canvia de rumb els altres perden els papers i han de cercar el seu nou lloc. L'obra està recomanada per a infants a partir dels 3 anys i té un cost de 3€.

  L'últim dels espectacles, el 30 de desembre i amb un preu de 3€, és una proposta de clown per a xiquetes i xiquetes d'entre 6 i 12 anys. La Troupe Malabó actuaran amb 'Súper Dona', una antiheroïna que ve a explicar històries diferents i que mostrarà els seus poders màgics amb l'ajuda dels espectadors i espectadores, i que trobarà alguna "superdoneta" entre el públic.

  Pujar