elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI CASTELLÓ

Confinat un col·legi de Castelló i huit desallotjats de l'assentament per l'incendi pròxim al cementeri municipal

Confinat un col·legi de Castelló i huit desallotjats de l'assentament per l'incendi pròxim al cementeri municipal
  • La regidoria de Benestar Social tramitarà una solució temporal residencial per a les persones desallotjades dels assentaments

El Centre de Coordinació d'Emergències 112CV ha informat que s'ha confinat el col·legi Manuel García Grao per l'incendi pròxim al cementeri municipal de Castelló que s'ha declarat este matí i que afecta un camp de tarongers en la Quadra Borriolench.

A iniciativa pròpia, el centre educatiu ha decidit adoptar eixa mesura de seguretat pel fum pròxim, encara que les classes continuen amb total normalitat.

A més, la Policia Local ha informat que un total de huit persones han sigut desallotjades dels assentaments. La regidoria de Benestar Social treballa per a tramitar-los una solució temporal residencial.

Des de la Policia Local assenyalen que no han hagut evacuacions en col·legis i habitatges, sinó que "només s'ha demanat als veïns del grup Sant Enric que no s'acostaren a la zona afectada".

Elperiodic.com ha informat sobre el foc que ha provocat una intensa i densa fumera negra visible des de gran part de la Plana: des de Borriana al Bartolo.

Policia Local, que ha tallat l'accés a la Quadra Borriolench i adjacents, Policia Nacional, medis sanitaris, sis dotacions de bombers de l'Àrea de Seguretat de l'Ajuntament de Castelló, han sigut mobilitzats per a extingir el foc i controlar la zona.

El Centre de Coordinació d'Emergències establix situació 1 del Pla Especial d'Incendis per la proximitat de béns no forestals.

Segons la Policia Local de Castelló l'avís ha entrat a les 9.46 hores d'este matí i s'ha originat en un solar de la Quadra Borriolench, en la part lateral del cementeri San José. Pel que sembla, el foc s'ha pres per la quantitat de fem i herba de la zona. Afortunadament, no cal lamentar ferits.

Pujar