7 d’agost de 2020 7/8/20

Ciutadans vol homenatjar les víctimes castellonenques del covid amb un concert

Ciutadans vol homenatjar les víctimes castellonenques del covid amb un concert - (foto 1)
  • La formació demana que siguen homenatjades en la Capital de la Plana per la Banda de Música de Castelló

MÉS FOTOS
Ciutadans vol homenatjar les víctimes castellonenques del covid amb un concert - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha demanat que “les víctimes de la Covid de la ciutat i de la província siguen homenatjades en la Capital de la Plana per la Banda de Música de Castelló”.

El Grup Municipal de Ciutadans ha sol·licitat aquesta petició en forma de moció per a ser aprovada en el pròxim ple del 9 de juliol. Marín-Buck ha manifestat que “de la mateixa manera que el President Sánchez ha fixat el 16 de juliol per a celebrar un funeral d'estat per totes les víctimes de la pandèmia d'Espanya a Madrid, ací a Castelló les víctimes mereixen un reconeixement institucional a càrrec de la Banda Municipal”.

El portaveu de Ciutadans ha indicat que “ha de ser un homenatge a l'aire lliure, un espai públic emblemàtic de la ciutat i que reunisca les característiques per a complir la distància de seguretat tant músics com públic”. I a més ha explicat que “ací, la banda a través de les seues peces musicals, convertirà en poesia i en lírica l'exaltació als quals han perdut la vida a la nostra ciutat i a la nostra província; a aquells que han viscut la pandèmia de prop i que encara la pateixen i es recuperen”.

Finalment, Marín-Buck ha traslladat que “estem convençuts de l'èxit del concert perquè és per una bona causa i perquè el públic castellonenc de la Banda té ganes que torne als escenaris per a gaudir, per descomptat adaptant-se a la nova normalitat com ja han fet altres bandes de les mateixes característiques com la d'Alacant, Albacete o la Corunya”. 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar