26 de setembre de 2020 26/9/20

Ciutadans (C's) de Castelló lamenta el rebuig al marc constitucional per part del tripartit

Ciutadans (C's) de Castelló lamenta el rebuig al marc constitucional per part del tripartit - (foto 1)
  • El portaveu Vicente Vidal considera “ofensiu per a tots els espanyols que no s'accepte ni el segon article de la Constitució Espanyola”

El portaveu de Ciutadans (C's) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha lamentat “el rebuig per part del tripartit a la declaració presentada per Ciutadans en defensa del marc constitucional i que ha sigut vetada en Junta de Portaveus”. “És altament ofensiu per a tots els espanyols que el tripartit, conformat també per partits que crèiem constitucionalistes, no accepte ni el segon article de la Constitució”, ha manifestat el regidor.

“Els qui avui han votat en contra de les nostres regles de convivència són els mateixos que van jurar o van prometre fer complir la Constitució Espanyola en la seua presa de possessió com a representants públics”, ha recordat l'edil. “Si no estan d'acord amb fer complir la Carta Magna, haurien de dimitir immediatament o estan actuant amb hipocresia”, ha afegit.

“Totes les forces polítiques hauríem de defensar els principis bàsics de l'Estat de Dret espanyol perquè no fer-ho és avalar el repte d'enorme magnitud del Parlament català contra la legalitat democràtica”, ha explicat el portaveu.

“És la segona vegada que C's defensa en l'Ajuntament de Castelló la Constitució i la segona vegada que es trepitja per part del tripartit la base de la nostra democràcia i la nostra identitat i funcionament com a país”, ha indicat el portaveu. “Tots els castellonencs poden estar convençuts que Ciutadans seguirà defensant la igualtat de tots els espanyols davant la llei, amb independència del territori on residisquen”, ha conclòs Vidal.

Pujar