elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El cicle Cuida’t Espaitec organitza un nou taller en línia sobre nutrició saludable en l'àmbit laboral

El cicle Cuida’t Espaitec organitza un nou taller en línia sobre nutrició saludable en l'àmbit laboral
  • «Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable» és el segon de taller en línia del cicle de Cuida’t Espaitec dedicat a la nutrició saludable en l'entorn laboral, el qual va dirigit al teixit empresarial de la província de Castelló

El cicle Cuida’t Espaitec continua amb la seua activitat tenint com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l'ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de Castelló.

El segon dels tallers en línia del cicle Cuida’t Espaitec dedicat a la nutrició saludable en l'àmbit laboral té per títol «Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable», i té com a principal objectiu ajudar al personal de les empreses d'Espaitec i de la província de Castelló a preparar un menú setmanal saludable, fomentant una alimentació sana en el treball, la qual cosa repercutirà positivament en la motivació, rendiment i productivitat.

Durant la sessió es proporcionaran les eines necessàries per a aprendre a combinar els diferents grups d'aliments que han d'integrar els menjars i els sopars equilibrats, depenent si es menja a casa o de tupper en l'oficina. També s'aprofundirà en la famosa tècnica del batchcooking i com portar-la a la pràctica, estalviant temps quan es prepara el menú.

El taller en línia serà impartit per Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica, el dimarts 30 de març de 2021 des de les 16.30 hores fins a les 17.30 hores, mitjançant la plataforma Zoom. Per a poder assistir al seminari virtual «Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable», la inscripció prèvia és obligatòria a través de la pàgina web www.espaitec.uji.es

Sobre Lina Granell

Lina Granell és llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València. Màster oficial en Nutrició Personalitzada i Comunitària Graduada per la Universitat de València. Postgrau en la gestió de la categoria activitat física i esport en la farmàcia per EADA Business School. Diplomada en Sanitat per l'Escola Nacional de Sanitat (ENS) de l'Institut de Salut Carles III (ISCIII).

Ha desenvolupat projectes d'alimentació saludable per a diferents col·lectius amb patologies diverses com poden ser Alzheimer, obesitat, diabetis entre altres. També ha realitzat pràctiques sobre nutrició hospitalària en la Unitat d'Endocrinologia i Nutrició del Consorci Hospital General Universitari de València. Especialista en nutrició esportiva ha participat en nombrosos congressos i seminaris com a ponent.

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló aposta novament per enfortir el benestar personal dels treballadors de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable. El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

Pujar