21 de setembre de 2020 21/9/20

Castelló reforçarà les ajudes per a millorar les condicions de vida dels refugiats palestins

Castelló reforçarà les ajudes per a millorar les condicions de vida dels refugiats palestins - (foto 1)

  L'Ajuntament de Castelló reforçarà la línia d'ajudes que destina a l'Associació Comité Espanyol d'UNRWA, l'agència de les Nacions Unides que treballa amb Palestina, per a contribuir al finançament de projectes d'ajuda de la població refugiada "fins a arribar al 0,7% del pressupost en els pròxims anys", segons ha destacat hui l'alcaldessa, Amparo Marco.

  Marco ha mantingut aquest mateix mes una reunió amb la directora executiva de la UNRWA, Raquel Martí, en la que també ha participat el regidor de Benestar Social, José Luis López, i en la que s'ha informat de la situació actual que es viu a Síria.

  L'Ajuntament de Castelló ha incrementat enguany la seua contribució econòmica amb la citada agència, augmentant de 10.000 a 15.000 euros la seua aportació per a finançar el projecte 'Educació en emergència de la població desplaçada pel conflicte sirio' i que es carregarà als pressupostos de 2017.

  L'ajuda es destinarà per a contribuir a garantir el dret a l'educació de la població infantil afectada pel conflicte a Síria. El projecte té com a objectiu contribuir a l'accés educatiu de la població refugiada palestina desplaçada, a través de la cobertura del personal docent de les escoles afectades pel conflicte sirià.

  El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha destacat que "l'equip de govern té la ferma voluntat de treballar amb esta entitat en el finançament del projecte d'educació en emergencia". Cal recordar la implicació de la regidoria amb l'Associació Comité Espanyol d'UNRWA ja que López i l'alcaldessa, Amparo Marco, s'han reunit en diverses ocasions amb la directora executiva d'esta entitat.

  Pujar