2 de desembre de 2020 2/12/20

Castelló ret homenatge als mestres i professors que han dedicat la vida a l’ensenyament

Castelló ret homenatge als mestres i professors que han dedicat la vida a l’ensenyament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Castelló ret homenatge als mestres i professors que han dedicat la vida a l’ensenyament - (foto 2)
  Castelló ret homenatge als mestres i professors que han dedicat la vida a l’ensenyament - (foto 3)
  Castelló ret homenatge als mestres i professors que han dedicat la vida a l’ensenyament - (foto 4)

  "Els mestres i professors sou uns revolucionaris perquè una societat sense vosaltres no tindria cap tipus de llum ni esperança". El regidor d'Educació, Enric Porcar, s'ha adreçat amb aquestes emotives paraules als mestres i professors de la ciutat de Castelló que han estat homenatjats aquest dissabte en un acte emmarcat dins la commemoració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores.

  L'Ajuntament de Castelló ha reconegut per segon any el llegat de tots aquells docents que, ja jubilats, van donar la vida a educar i ensenyar generacions senceres de castellonencs i castellonenques. "Com a professor de vocació que sóc no puc més que reconèixer el vostre treball i la dedicació de tota una vida per tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat. Si Castelló a dia d'avui és una població exemplar en molts aspectes és, en una gran part, gràcies a tots vosaltres", ha conclòs el regidor. A més, com a novetat d'enguany, també s'ha homenatjat a conserges i inspectors que també s'han jubilat durant 2017.

  L'acte ha començat a les 10.30 i ha comptat amb l'acompanyament musical d'un grup d'alumnes del col·legi públic Pintor Castell i de dos joves músiques que, al piano i al violoncelo, han amenitzat la iniciativa. Entre les interpretacions, el regidor d'Educació de l'Ajuntament ha lliurat diplomes i un xicotet detall a tots els assistents per tal que puguen guardar el record de l'acte d'homenatge.

  A més, i en representació de tota la comunitat educativa present, han parlat el professor Manuel Vivó, la conserge Empar Franch, i l'inspector Salvador Martí, que han agraït aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Castelló. L'homenatge ha comptat amb mestres, professors, conserges i inspectors d'una gran part de les escoles de Castelló.

  Pujar