21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs de Castelló demana que les Oficines de Turisme òbriguen els caps de setmana

Cs de Castelló demana que les Oficines de Turisme òbriguen els caps de setmana - (foto 1)
  • L'edil José Antonio Zamora reclama al bipartit que "no paralitze la política turística a l'espera del Pla Estratègic"

L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha demanat que "les oficines de turisme òbriguen els caps de setmana posat que és quan més turistes s'acosten a la nostra ciutat i necessiten un servei essencial, que no pot romandre tancat". "L'Oficina de Turisme del centre de la ciutat està tancada dissabtes vesprada i diumenges i la del Grau té un horari irrisori lloc que no obri cap vesprada ni molt menys els caps de setmana", ha recalcat el regidor.

En aquest sentit, Zamora ha indicat que "aquest horari no genera un servei suficient ni va concorde a les hores i dies amb més visitants en la nostra ciutat". "Un servei turístic no pot tenir horari d'oficina sinó l'horari dels turistes", ha ressaltat l'edil.

"Si volem potenciar el sector turístic com a motor econòmic, hem d'oferir els millors serveis i adaptar-nos a les necessitats dels visitants", ha indicat Zamora, qui ha tornat a insistir al bipartit en què "no paralitze la política turística a l'espera del Pla Estratègic de Turisme com ha ocorregut en aquesta Setmana Santa en la qual els serveis turístics municipals han sigut molt deficient per una mala gestió".

Pujar