29 de novembre de 2020 29/11/20

Castelló Crea obri termini per a nous cursos de formació de millora de l’ocupabilitat

  • El pla formatiu compta amb 17 cursos gratuïts i 287 places amb prioritat per a persones en situació de desocupació

L'Ajuntament de Castelló ha obert el termini d'inscripció per als cursos del pla formatiu Castelló Crea 2019 que implica l'organització de tota una relació de tallers teòric-pràctics orientats a millorar el nivell d'ocupabilitat i a afavorir l'accés a un lloc de treball, especialment dirigit a persones en situació de desocupació. La present oferta de cursos compta amb fins a 287 places.

Aquesta nova edició de Castelló Crea està emmarcada en els acords a desenvolupar dins del Pacte Local per l'Ocupació de Castelló, una iniciativa dels agents econòmics, socials i polítics més representatius de la ciutat dirigida al disseny, promoció, gestió i avaluació d'accions la finalitat de les quals és la creació d'ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament econòmic, empresarial i social en el municipi de Castelló.

Els cursos estan orientats principalment a la població desocupada amb l'objectiu de millorar la seua ocupabilitat a través d'accions formatives que faciliten el desenvolupament de competències professionals en diverses àrees d'activitat. Per exemple, es desenvolupen cursos en els àmbits de comerç, serveis culturals, ceràmica, logística i informàtica, entre altres.

La present edició de Castelló Crea compta amb una oferta de 17 cursos gratuïts i 287 places. L'Ajuntament ha obert el termini per a inscriure's en tots ells. La selecció es realitzarà per rigorós ordre de registre de sol·licitud, donant preferència a les persones en situació de desocupació.

L'oferta de cursos i tota la informació sobre Castelló Crea 2019 es pot consultar en la pàgina web de l'Ajuntament de Castelló (www.castello.es), en l'apartat d'Accions Formatives dins de la pestanya Pacte per l'Ocupació o a través de la icona de Castelló Crea-Agència de Desenvolupament Local.

Pujar