17 de gener de 2021 17/1/21

Castelló continua multant a qui sale al carrer sense causa justificada

Castelló continua multant a qui sale al carrer sense causa justificada - (foto 1)
  • Aquest dilluns va denunciar a tretze persones per aquest motiu

La Policia Local ha denunciat a 13 persones a Castelló per eixir de casa sense un motiu justificat. Així ho ha explicat l'Ajuntament de Castelló en un comunicat per a informar de les actuacions en compliment de les mesures establides pel RD d'estat d'alarma davant el Covid-19.

Així, des que van entrar en vigor les mesures per coronavirus, s'han imposat fins a 8 actes per incompliment de tancament de locals. Des de llavors s'han realitzat 30 denúncies per incompliment restriccions mobilitat en via pública.

Encara que aquest dilluns no hi ha hagut cap detenció, sí que es van produir tres al llarg del cap de setmana per aquests mateixos motius. A més, en aquesta última jornada s'han realitzat 16 crides avisant de possibles incompliments de mesures de tancament de locals o de mobilitat de les persones (74 des que va entrar l'estat d'alarma).

D'altra banda, aquest dimarts s'ha activat el protocol antiinundacions a causa de l'episodi de pluges i s'ha posat en funcionament una dotzena de les principals infraestructures hídriques d'evacuació d'aigua, especialment en la Marjaleria i al Grau.

Així, tal com ha informat l'Ajuntament, a les 12 hores s'havien registrat aquest dimarts 26 litres de pluja per metre quadrat a l'entorn de la EDAR de Castelló. El protocol contempla la posada en marxa de 28 actuacions a partir de 10 litres per metre quadrat, ascendint a 35 quan les precipitacions superen els 30 litres per metre quadrat.

Entre les incidències destacades a Castelló, els bombers han realitzat una actuació per despreniments en una cornisa.

Pujar