2 de desembre de 2020 2/12/20

Castelló aposta pels productes locals i ecològics a la sisena edició de "Farmers"

Castelló aposta pels productes locals i ecològics a la sisena edició de "Farmers" - (foto 1)

  L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Consum, ha posat en marxa la sisena edició de 'Farmers', un esdeveniment de menjar i beguda local, artesana i ecològica que se celebrarà demà dimarts dia 30 d'abril de vesprada a la terrassa del Casino Antic de Castelló.

  L'objectiu d'aquest esdeveniment és informar i sensibilitzar el ciutadà sobre els avantatges de menjar i beure bé a la nostra ciutat, oferint noves experiències amb els productes locals, i fomentant al seu torn el consum d'aquests.

  En aquesta edició podran conèixer els beneficis d'una l'alimentació sostenible i equilibrada, de la mà de CoopSalus, el procés dels nostres productes locals des del cultiu fins a la taula, de la mà d'Hèctor Molina, impulsor del projecte El3ments que recupera les espècies vegetals i degustar saboroses receptes amb taronges autòctones, a través d'un creatiu taller de cuina.

  Aquesta trobada està orientat a conèixer als nostres productors locals i a provar els seus productes, creant sinèrgies amb el nostre públic i valorar la riquesa de gènere que tenim a casa nostra.

  En finalitzar l'esdeveniment, es farà entrega als assistents d'un "Kit de la Bona Vida" on podran trobar una guia sobre consum local i unes mostres de productes autòctons que ens transporten a la nostra ciutat, Castelló de La Plana.

  Pujar