16 de gener de 2021 16/1/21

Castelló adjudica els mesons i les fires per a les pròximes festes de la Magdalena

Castelló adjudica els mesons i les fires per a les pròximes festes de la Magdalena - (foto 1)
  • La setmana vinent es vendran els tiquets per a les cadires de les desfilades i es repartiran els programes i les cintes verdes

MÉS FOTOS
Castelló adjudica els mesons i les fires per a les pròximes festes de la Magdalena - (foto 2)

El Patronat Municipal de Festes ha aprovat hui l'adjudicació de diferents mesons i fires programats per a la Magdalena 2020, que se celebra del 14 al 22 de març. El Mesó de Temàtica Vinícola, la Fira de Cervesa Internacional i la Fira de Temàtica Taurina han sigut adjudicats a l'empresa A Ciencia Cierta SL; el Mesó Degustació de Tapes i Cerveses a Promocions i Edicions Culturals SA; el Mercat Artesanal a Espectacles AMB Produccions; i la Fira Foodtrucks a Sound Produccions i Esdeveniments SL. La Fira de la Cervesa Artesanal ha quedat deserta.

D'altra banda, la venda de cadires per al Pregó, el Pregó Infantil, la Desfilada de Gaiates i la Desfilada Internacional d'Animació es realitzarà la setmana vinent, de dilluns a divendres, en la Pèrgola. El Patronat Municipal de Festes posarà a la venda una mica més de 20.000 cadires repartides per diferents punts dels recorreguts per a viure alguns dels esdeveniments més esperats de les festes.

La presidenta del Patronat i regidora de Festes, Pilar Escuder, explica que “s'han previst horaris durant tota la setmana, en un espai accessible com la Pèrgola, per a facilitar que totes les persones que el vulguen puguen comprar les seues cadires per a seguir en primera fila les desfilades de la Magdalena”.

Els horaris per a adquirir els tiquets seran el dilluns 9 de març de 14.00 a 19.30 hores; del dimarts 10 al dijous 12, des de les 9.00 fins a les 14.00 hores i des de les 16.00 fins a les 19.30 hores; i el divendres 13 de 9.00 a 14.00 hores. Els preus es mantenen respecte a l'any passat. Així, el preu per cadira per al Pregó serà de 4 euros mentre que en el Pregó Infantil, la Desfilada de Gaiates i la Desfilada Internacional d'Animació, es queda en 3 euros. Les persones que vulguen reservar a compte una d'aquestes cadires podran passar per la Pèrgola per a comprar els tiquets durant tota la setmana que ve. Posteriorment, també es podran adquirir els dies de cadascun dels esdeveniments, ja que emprats de l'empresa adjudicatària, Descubretufiesta.com, estaran en la zona del recorregut per a atendre les peticions de compra d'última hora.

Programes i cintes verdes

La setmana vinent també es repartirà el programa oficial de les festes de la Magdalena, així com les cintes verdes del 75 aniversari de la Magdalena i el val per al rotllo de la Romeria. El repartiment es farà el dimarts 10 d'11.00 a 13.00 hores i de 18.00 hores a la plaça Major; i el dimecres 11 d'11.00 a 13.00 hores a la plaça Major. En les tinències d'alcaldia també es donaran, dimarts i dimecres, des de les 11.00 a les 13.00 hores. Es distribuiran 55.000 programes, que aniran acompanyats de les cintes verdes magdaleneres, de les quals s'han elaborat 160.000 unitats, i dels vals per als 8.500 rotllos que es donaran el dia de la Romeria.

Pujar