elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carreteres tallades a Castelló per les pluges intenses d'aquesta nit

@higueras_melisa
@higueras_melisa
  • El túnel de la Ronda Nord està tancat en tots dos sentits però es pot circular per carrers adjacents

MÉS FOTOS
Carreteres tallades a Castelló per les pluges intenses d'aquesta nit - (foto 2)

Les pluges torrencials que han caigut amb força durant la nit i la matinada a la ciutat de Castelló han deixat moltes zones inundades, alguns rescats i multitud d'incidències que han mantingut en suspens els serveis d'Emergències.

El servei de meteorologia contractat per aquest Ajuntament ha registrat a les estacions que de la localitat 158 litres per metre quadrat a la zona del Palau de la Festa entre les 00 i les quatre de la matinada, 129 litres per metre quadrat a Tetuan XIV. També ha plogut amb força a la zona del Port on han descarregat 94 litres per metre quadrat així com al centre urbà, amb 84 litres per metre quadrat.

Com a conseqüència d'aquestes precipitacions s'han hagut de tancar al trànsit diversos vials: Ronda Nord, Avinguda de Benicàssim, Av. Vall d'Uxó, Carretera de Borriol, Quadra del Borriolench, Av. Castell Vell, Plaça Teodor Esquerre, Ronda Est, Ronda Sud, Av. Doctor Clarà, pont Font la Reina.

El servei de bombers ha realitzat 20 serveis de buidatge d'aigua fins a aquesta hora així com el rescat de dos conductors els vehicles dels quals havien quedat aturats a Plaza Teodoro Izquierdo ia Ronda Este com a conseqüència de l'elevat nivell d'aigua, tot això sense més conseqüència per als mateixos. L'SPEIS continuarà realitzant durant el matí serveis de buidatge d'aigua, ja que continuen registrant-se trucades requerint aquest tipus de servei a domicilis.

També el servei de bombers ha fet el rescat d'una dona atrapada com a conseqüència d'un accident de circulació a la N-340 a l'altura de l'Hospital de la Magdalena.

El servei de Policia Local ha estat verificant durant la nit els vials tancats al trànsit així com la realització de les tasques preventives que, atenent el nivell d'alerta establert per AEMET (taronja), cal fer en atenció als plans existents, i les tasques de col·laboració amb altres serveis i requeriments de la ciutadania.

Informar que a les 03.50 hores ha cessat la pluja. En aquests moments, de manera progressiva, l'estat de les vies està tornant a la normalitat encara que en aquests moments s'ha hagut de tancar el túnel de la Ronda Nord en tots dos sentits degut a les pluges. Es pot circular per carril adjacent superior a l'alçada d'urbanització Font de Reina, expliquen des de l'Àrea de Seguretat.

Recordeu que fins a les 10.00 h continua actiu avís per pluges nivell taronja decretat per AEMET (possibilitat de pluja fins a 40 l/m² en 1 hora).

Pujar