15 de novembre de 2019 15/11/19

Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020

Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020 - (foto 1)
  GALERIES DE FOTOS
  Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes major - 2
  Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes major - 2
  Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes major - 1
  Castelló - Magdalena 2020 - Imposició bandes major - 1
  MÉS FOTOS
  Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020 - (foto 2)
  Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020 - (foto 3)
  Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020 - (foto 4)
  Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020 - (foto 5)

  És possiblement un dels actes més emblemàtics de les festes de la Magdalena: la imposició de la banda a les Reines. Un acte que obri la porta a un nou cicle de festes a la ciutat de Castelló, i que ja va viure ahir la seua versió infantil amb la imposició de la banda a Gala Calvo.

  Però el dissabte tenia una altra nom com a protagonista: Carmen Molina. La Reina de la Magdalena 2020 va viure en la vesprada del dissabte un dels moments que més emoció crea en l'ambient fester, la imposició de la banda verda que li acredita com a màxima representant de la capital de la Plana.

  Al costat d'ella, totes les seues dames i padrines van omplir el Teatre Principal des de les set de la vesprada per a culminar l'arrencada d'un nou any que segur deixarà grans records per a totes.

   Tampoc es van perdre la cita les autoritats locals, els presidents i membres del sector gaiter així com amics de les protagonistes de la jornada, els qui els van enviar missatges done suport i enhorabona.

  L'espera es va acabar quan l'escenari es va il·luminar per a rebre a les 19 padrines de les Gaiatas de la ciutat, seguides de les Dames de la Ciutat que enguany componen la Cort d'Honor de la Reina. La Cort aquesta formada aquest 2020 per: Águeda Ibars Agramunt (Gaiata 15), Sonia Cabello Cabell (Gaiata 6), Andrea Alegre Arnau (Gaiata 17), Sara Martín Gimeno (Gaiata 3), Lidia Gómez Vicente (Gaiata 12) i Carla Parra Bellido (Gaiata 5).

  Després d'això, en l'escenari encara faltava algú. Hi havia un tron buit que prompte seria ocupat per Carmen Molina, Reina de la Magdalena 2020, que va fer la seua entrada davant l'atenta mirada de tots els assistents.

  Carmen Molina es va mostrar emocionada i va ser complimentada per tots els presents, mentre va acollir el seu càrrec i amb un gran ram de flors salude al públic donant així va iniciar oficialment al seu any com a Reina de la Festa 2020.

  ocultar
  Carmen Molina ja llueix la banda verda com a Reina de la Magdalena 2020
  Pujar