25 de setembre de 2020 25/9/20

Ali Brancal presenta la IX edició de l’esdeveniment d’emprenedoria ‘Reset Weekend’

Ali Brancal presenta la IX edició de l’esdeveniment d’emprenedoria ‘Reset Weekend’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ali Brancal presenta la IX edició de l’esdeveniment d’emprenedoria ‘Reset Weekend’ - (foto 2)

  La vicealcaldessa i regidora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha presentat avui la novena edició de l'esdeveniment d'emprenedoria Reset Weekend que se celebrarà els propers 11 i 12 de novembre a La Bohemia. Brancal ha estat acompanyada a la presentació d'el representant del CEEI Castelló, Ximo Gorriz, el Diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, i una de les organitzadores del Reset Weekend, Arantxa Bardoll.

  Els participants del Reset Weekend viuen l'experiència de passar d'una idea a un projecte real d'empresa, en el que fins a un total de 60 inscrits escolliran dos projectes de tots els que es presenten i treballaran en equip per tal de desenvolupar-lo en dos dies. Ho faran ajudats de 15 mentors experts en la direcció d'empreses, la programació, el màrqueting, el disseny i la comunicació. La regidora Brancal ha explicat que es tracta de "participar conjuntament perquè dos projectes d'aquests tipus isquen a la llum". A més, el projecte genera xarxes i vincles entre participants que "obri un món de possibilitats de col·laboracions posteriors amb gent que ha participat en aquest esdeveniment", ha afegit Brancal.

  És, per tant, un esdeveniment de formació pràctica sobre la posada en marxa i en equip de dues startups tecnològiques, l'objectiu principal del qual és la formació d'emprenedors. Engegant una idea des de zero amb equips multidisciplinars pretén ser una porta d'entrada al desenvolupament professional, l'emprenedoria i l'autoocupació.

  El Reset Weekend és un projecte consolidat a la ciutat i una oportunitat per a conèixer tot tipus de persones que tenen un element en comú: les ganes d'aprendre i emprendre a donar els primers passos amb el seu propi projecte empresarial.

  Pujar