24 de setembre de 2020 24/9/20

Barrachina prioritza recuperar l'alcaldia de Castelló dins de la seua agenda com a president del PPCS

Barrachina prioritza recuperar l'alcaldia de Castelló dins de la seua agenda com a president del PPCS  - (foto 1)

  El candidat a presidir el PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha mantingut avui una reunió amb la presidenta del PP de Castelló ciutat, Begoña Carrasco, per a analitzar la situació de la capital de la Plana. Barrachina ha assenyalat que la seua prioritat com a president del PP de Castelló després del congrés provincial del 3 de juny és, sense cap dubte, “recuperar l'alcaldia de Castelló ciutat” de tal forma que “se respecte la voluntat majoritària dels castellonencs” que no volen que “la seua opinió lliure en les urnes es veja adulterada en un despatx”.

  El PP de Castelló ciutat ha anat millorant els resultats des de les passades eleccions municipals de 2015. Tant és així que que en les últimes eleccions el PP de Castelló ha recuperat 6.000 vots i, el candidat ha presidir el PP ha destacat avui que “els veïns ja s'han adonat que els governs segrestats per radicals, com a pansa en la capital de la Plana, van en contra de la llibertat i dels interessos generals”.

  Miguel Barrachina ha assenyalat que després del congrés provincial de Peníscola, la seua agenda se centrarà en els diferents congressos locals del PP de tal forma que “el PP seguisca sent el partit més votat i, sobretot, que puguem recuperar el poder territorial i els ajuntaments de la província”.

  El candidat, que ja formalitzat la seua candidatura davant el COC, ha advertit que “sense deixar a ningú de costat i sumant sempre, el PPCS ha de seguir sent un partit que es renova, un partit guanyador i que aposta per la llibertat”.

  Enfront dels radicals i les polítiques nefastes de discriminació del Consell, el PP “és l'alternativa que defensa la llibertat de triar model educatiu, metge i que sobretot aposta per la creació d'ocupació”

  Pujar