29 de novembre de 2020 29/11/20

Ayoub Chaabi bat el rècord masculí de la Cronoescalada al Fadrí

Ayoub Chaabi bat el rècord masculí de la Cronoescalada al Fadrí - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ayoub Chaabi bat el rècord masculí de la Cronoescalada al Fadrí - (foto 2)
  Ayoub Chaabi bat el rècord masculí de la Cronoescalada al Fadrí - (foto 3)
  Ayoub Chaabi bat el rècord masculí de la Cronoescalada al Fadrí - (foto 4)

  Ayoub Chaabi, del Club d'Atletisme del Platges de Castelló, amb un temps de 00:54,400 segons, i Laia Mateu Escrig, del CIM Penyagolosa Xodos, amb 01:19,100 segons, han sigut els guanyadors en categoria masculina i femenina de la II Cronoescalada al Fadrí que s'ha celebrat aquest matí en la nostra ciutat. Ayoub Chaabi ha batut el seu propi rècord, ja que l'any passat va guanyar aquesta prova amb un temps de 00:58,110 segons.

  El regidor d'Esports, Enric Porcar i la regidora de Comerç, Patrícia Puerta, han assistit a aquesta prova en la qual també ha participat el Gerent del Patronat d'Esports, Francesc Rubio, que ha quedat en tercera posició. En aquesta edició també ha participat l'actual subcampió paralímpic, Abdel Ait.

  La carrera ha tingut un format de cronoescalada individual, de manera que la primera eixida s'ha donat a les 9.00 hores i cada minut successivament han anat eixint els diferents corredors en tandes de 24.

  Gràcies a la col·laboració del Mercat Central s'han lliurat 25 premis consistents en vals de compra que oscil·len entre els 150 euros, per al guanyador, i els 10 euros. A més, els vencedors de les categories absolutes (masculí i femení) també han rebut com a premi el seu pes en cacauets.

  Pujar