elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020

Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020
  • Carmen Molina i Gal·la Calvo han sigut triades com a màximes representants de la festa castellonenca del pròxim any

Galeria de fotos
Castelló - Elecció reines i dames de la ciutat 2020
Castelló - Elecció reines i dames de la ciutat 2020
MÉS FOTOS
Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020 - (foto 2)
Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020 - (foto 3)
Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020 - (foto 4)
Així són les Reines de les festes de la Magdalena 2020 - (foto 5)

Les festes de la Magdalena comencen a treballar ja en la seua pròxima edició per a l'any 2020. El Palau de la Festa de Castelló va acollir ahir a la vesprada l'acte d'elecció de les Reines, una votació que ha culminat amb el nomenament com a màximes representants de la festa castellonenca de Carmen Molina Ramos i Gal·la Calvo Santolaria, Reina i Reina Infantil respectivament.

Després d'una vesprada carregada d'emoció que va culminar amb la trucada de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en elperiodic.com et convidem a conéixer a les triades una mica més

Carmen Molina Ramos

 Carmen té 21 anys i és estudiant de tercer any del doble grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i Dret. Porta vinculada al món de la festa des de ben xicoteta, participant en actes de balls regionals, festes de carrer i gaiatas.

Una llarga trajectòria que li ha portat a ser triada com a Reina de la Magdalena 2020. Abans va ser padrina infantil de la gaiata 2 (2009), dama d'honor (2005) va formar part de Tir de Colom (2018) i l'any passat va ser dama de la ciutat al costat de Natalia Palacio.

Després del seu nomenament va confessar que entre els seus actes favorits de la Magdalena destaquen la primera mascletà, la desfilada de gaiatas i l'esdeveniment que tanca les festes, el Vítol.

Gal·la Calvo

 Gal·la té 10 anys i l'any vinent cursarà cinqué de primària en el C.P La Marina del Grau del Castelló. La seua marxa com a festera va començar al setembre de 2012, quan encara no havia complit els tres anys, moment en el qual va ser nomenada Dama d'Honor de la gaiata 12 ‘El Grau’. Un càrrec que va tornar a ostentar en 2013 i fins a 2016.

A més la xicoteta va ser Dama de la Ciutat Infantil el passat exercici fester acompanyant a Natalia Collazos en la seua marxa com a Reina Infantil 2019. El seu entorn assegura que des que va conéixer el món de la festa, el seu joc preferit és muntar una presentació a casa i fer de presentadora, Dama, Padrina i fins i tot Reina, “amb discursos i tot”.

Després del seu nomenament com a Reina Infantil 2020, Gal-l'ha confessada que els actes que més li agraden de la Magdalena són: el Romiatge, la desfilada de gaiatas, el Cus Multicolor i l'Ofrena.

Dames de la Ciutat

L'elecció de les Reines no va arribar sola. En la vesprada del dijous vam conéixer també a les joves i xiquetes que ostentaran el càrrec de Dames de la Ciutat i Dames Infantils.

En el cas de les majors, seran sis les dames que acompanyaren a Carmen Molina en enguany tan especial. Les triades són: Águeda Ibars Agramunt (Gaiata 15), Sonia Cabello Cabello (Gaiata 6), Andrea Alegre Arnau (Gaiata 17), Sara Martín Gimeno (Gaiata 3), Lidia Gómez Vicente (Gaiata 12) y Carla Parra Bellido (Gaiata 5).

Per part seua, les sis dames infantils que estaran al costat de Gal·la Calvo aquest 2020 són: Paula Marín Hernando (Gaiata 11), Natalia Espada Jiménez (Gaiata 6), Marta Muñoz Moreno (Gaiata 1), Laia Clausell Fabregat (Gaiata 5), Martina Madero Agost (Gaiata 8) y Naiara Mercado Sánchez (Gaiata 17).

 

Pujar