27 de setembre de 2020 27/9/20

Activitats infantils omplen Castelló d’il·lusió

Activitats infantils omplen Castelló d’il·lusió - (foto 1)

  Continua la programació a Castelló que, coincidint amb les vacances escolars, anima a les famílies de la capital i voltants a gaudir del temps lliure, a eixir al carrer i viure el Nadal. Des de les regidories de Comerç, Cultura, Joventut, Festes, Esports, Ermites i Sostenibilitat Ambiental, s'ha confeccionat una campanya repleta de tallers, fires, cinema, teatre i circ que es prolongarà fins al 5 de gener.

  L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha aprofitat l'oferta infantil que brinden les regidories per a transmetre la “voluntat del consistori a prioritzar l'elenc d'activitats que conviden a passar el temps en família en aquestes dates tan assenyalades de l'any”. “Des de l'Ajuntament, promovem alternatives d'oci destinades a un públic més familiar a fi de potenciar l'ambient nadalenc en el qual s'embolica la ciutat”, ha afegit Marco.

  Tallers infantils i jocs repartits en diferents places i parcs de Castelló -Major, del Real, Vilanova d'Alcolea, Doctor Marañón, Botànica Carmen Albert i Joan XXIII-, juntament amb la Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Nadal que tindrà lloc en la Pèrgola, marquen el ritme de la programació per als més xicotets.

  En referència al districte marítim, també s'inclou, amb la col·laboració de Col·lectius per la Cultura del Grau, la XIX Trobada Nadalenca de Corals, tallers amb temàtica nadalenca, ’tardeos’ musicals i la festa de Cap d’Any. El Planetari, a més, oferta en aquestes dates tallers, exposicions i projeccions divulgatives sobre ciència dirigides a totes les edats.

  En el seu conjunt, la programació pren forma amb les visites del carter real i de Pare Noel, el cicle Menuda Filmo amb l'obra La canción del mar, la sèrie de representacions que conformen el Nadal al Raval -Los cuervos no se peinan, Hi havia una vegada el món- i Nadal de Circ, que prendrà com a escenari la plaça Major per a la posada en escena dels seus quatre espectacles: Cataplum!, A s’ombra, Bambolina i el circ i Set up.

  Finalment, la cavalcada dels Reis coronarà el 5 de gener les festes de Nadal. Amb el desembarcament dels Reis a les 16.00 hores en la plaça del Mar del Grau, seguit de la tradicional desfilada pels principals carrers de la capital a partir de les 19.00, es posa fi a més d'un centenar d'activitats que conviden a passejar pels carrers, compartir el temps amb familiars i amics, gaudir de l'àmplia oferta cultural i, en suma, viure Castelló per Nadal.

   

  Pujar