elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor un parapentista a Carcaixent a causa del vent

Mor un parapentista a Carcaixent a causa del vent
  • La víctima ha caigut en la zona d'Hort Garrí, fins on han acudit els serveis d'emergències, que no han pogut fer res per a salvar-li la vida

En el matí del dissabte el Consorci de Bombers de València ha rebut dos avisos per caigudes de parapentistes a causa del vent, que ha provocat la mort d'un d'ells.

El primer dels avisos ha tingut lloc a les 08.31 h prop de la CV-50, en la zona d'uns vivers d'Alzira. Han acudit bombers i sergent d'Alzira i Grup de Rescat a Altura GERA, del Consorci, qui han donat la primera assistència al ferit abans de l'arribada dels sanitaris. Posteriorment, a les 08.45 h, s'ha produït una nova caiguda d'un parapentista a Carcaixent, en la zona d'Hort Lechon, on també han acudit bombers i sergent d'Alzira i GERA. En aquest cas, s'ha tractat d'una víctima mortal.

Des de la matinada i fins a les 11 h del matí el Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut en tretze incidències per vent, fonamental per arbres i tendals caiguts en diversos punts de la geografia valenciana. A més, també des de la matinada els bombers s'han mobilitzat a una dotzena d'incendis de vegetació, en camps, solars, matolls, i canyars, on també el vent ha tingut un pes important. Recordem que per a aquest dissabte hi ha risc extrem d'incendis forestals en tota la Comunitat Valenciana.

Pujar