12 de juliol de 2020 12/7/20

La Mancomunitat de la Ribera Alta organitza un taller de jocs amb codis QR

    El pròxim 15 de desembre tindrà lloc, en l'Espai Jove de Carcaixent, un taller de jocs amb codis QR, dirigit a un públic amb edats entre 14 i 20 anys, organitzat per l'Oficina Comarcal Pangea de la Mancomunitat de la Ribera Alta, amb la col·laboració de l'Espai Jove d'esta localitat.

    Esta activitat s'emmarca dins de les activitats que l'oficina Pangea ha iniciat este mes de desembre, amb intervencions comunitàries en centres educatius d'Algemesí, l'Alcudia i Càrcer, i intervencions d'alfabetització amb grups de dones procedents del Magrib, en coordinació amb els Servicis Socials de Benimodo.

    L'Oficina Comarcal Pangea és un servei de la Mancomunitat de la Ribera Alta per a gestionar la diversitat i interculturalitat del territori i de promoure la convivència i integració entre cultures. Per a desenvolupar aquest projecte un equip de professionals de l'àrea social du a terme intervencions en els àmbits educatiu, sanitari, participació ciutadana, igualtat, així com el primer Observatori de Rumorologia per a desmuntar els mites existents sobre la immigració, sempre en coordinació amb altres recursos comarcals.

    Pujar