elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís: "La Conselleria d'Educació incompleix la normativa sobre inclusió educativa i retalla serveis en Carcaixent"

  L'adjudicació provisional feta per a Conselleria solament assigna 9 hores d'orientador per centre, lluny del que marca el Decret 72/2021 i l'Ordre 23/21 de 6 de juliol, un orientador per centre a temps complet.

  Amb l'assignacio feta ahir 7 de setembre, els centres "estan quedant infradotats, i amb això la conseqüent desatenció de les necessitats de l'alumnat", afirmen.

  "És incomprensible que el curs passat, seguint els criteris de la norma, hi haguera un profesional per centre i enguany solament orientadors a temps parcial (9 hores per centre en lloc de les q marca la norma). Tot açò es reflectirà en un inici de curs sense els profesionals necessaris i un prejudici en la tramitació de les Beques MEC".

  "Instem a la Regidoria d'Educació a que contacte urgentment amb la Conselleria d'Educació i la Inspecció Educativa per subsanar esta "errada"".

  "Si no hi ha una rectificació immediata per part de Conselleria, el grup municipal instarà al plenari a demanar al Consell el compliment de la normativa i la dotació dels mitjans personals que l'alumnat mereix".

  "No podem tolerar cap retall en cap servei bàsic, com ara l'educació", conclouen.

  Pujar