elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Carcaixent denúncia l'ús partidista del Palau de la Marquesa

   

  L’equip de govern de l’Ajuntament de Carcaixent, encapçalat per la primera autoritat municipal, ha publicat en xarxes socials un missatge-documental de suport i recolzament a la manifestació convocada pel seu partit, el Partido Popular, el diumenge 12 de novembre a València. I ho ha fet en el marc i utilitzant les instal·lacions del palau de la Marquesa.

  El grup municipal i el col·lectiu de Compromís per Carcaixent consideren que amb esta acció s’ha produït un ús "abusiu i interessat" de la seu de la sobirania ciutadana, l’Ajuntament, la Casa Consistorial, la Casa de la Vila; la casa, en definitiva, de tots i totes els carcaixentins i les carcaixentines.

  Allò que és de tots i de totes no pot ser utilitzat per ningú, ni persona ni grup, en benefici particular o partidista. "Hem de recordar i insistir en el fet que la manifestació a València no està convocada per cap institució; està convocada per un partit concret: el seu, el PP".

  "El nostre suport al dret de manifestació és tan radical i absolut com la nostra condemna a l’ús interessat i partidista de les institucions comunes, com ara l’Ajuntament de Carcaixent".

  Pujar