13 d’agost de 2020 13/8/20

Les comissions falleres de Carcaixent signen un conveni amb l’Ajuntament

Les comissions falleres de Carcaixent signen un conveni amb l’Ajuntament - (foto 1)

    Les comissions falleres de Carcaixent han iniciat hui la signatura de convenis de col·laboració amb l’Ajuntament de Carcaixent per tal de regular la subvenció que reben anualment. Cada falla té el seu propi conveni on s’especifica la relació entre les dos parts i es concreten altres aspectes de manera formal, com són la finalitat i la justificació de la subvenció rebuda. La redacció del text dels 13 convenis és igual, a excepció de les finalitats de cada comissió que són les mateixes que es detallen en els estatuts de cada falla.

    Rosa Nicolau, regidora de Festes, ha explicat que “les activitats organitzades per les falles acrediten l'interés públic, cultural i social del seu funcionament, requisit per a la concessió de subvencions de forma directa, igual que ocorre amb altres entitats locals; no obstant, creiem necessari posar sobre el paper esta relació per a reconéixer la important tasca que realitzen,  evitar arbitrarietats i que totes siguen tractades en igualtat de condicions”. D’esta manera, es continua la línia seguida amb altres entitats com la Confraria de la Mare de Déu, la Lira  o la Junta Local Fallera.

    La subvenció rebuda, com s’especifica al text, té com a finalitat contribuir al finançament de les despeses derivades de la realització del programa d’activitats de cada comissió i que queden detallades al conveni com, per exemple, la presentació fallera, llum, aigua i lloguer del local, despeses derivades de material gràfic, entre altres. A banda, s’hi afegeix que també podran subvencionar-se aquelles activitats no especificades i que es consideren d’especial interés per a la ciutadania.

     

    Pujar