6 de juny de 2020 6/6/20

Carcaixent acollirà el 29 d'octubre la IV Volta a Peu contra el Càncer

Carcaixent acollirà el 29 d'octubre la IV Volta a Peu contra el Càncer - (foto 1)

  Este matí s'ha presentat la IV Volta a Peu a Carcaixent amb la participació de representants de les principals entitats implicades en l'organització, com l'alcalde de Carcaixent, Paco Salom; Conchín Lorente, presidenta de la Junta Local contra el Càncer de Carcaixent; el Dr. Javier Palau, Director Gerent de l'Hospital de la Ribera; la Dra. Teresa Oliver, regidora de Sanitat; i Juan Bta. Ferrando, del Club d'Atletisme.

  L'objectiu de la volta és purament benèfic ja que els fons recaptats es destinaran a la Junta Local del Càncer de Carcaixent per a la investigació en la lluita contra esta malaltia. A més, aquesta prova servirà per conscienciar la població la incidència del Càncer i per recalcar la importància dels hàbits saludables, com l'exercici físic, per a la seva prevenció.

  Segons el Dr. Palau, "la carrera que hui presentem és una bona prova de que per guanyar la batalla de la sensibilització i derrotar el càncer de mama anem pel bon camí". Així mateix, el director gerent ha remarcat que "la Unitat de Mama de l'Hospital de la Ribera es troba a l'avantguarda espanyola en el tractament d'esta malaltia pel prestigi dels seus professionals, la tecnologia i les seves noves tècniques".

  Per la seua part, l´Alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha destacat els avanços que s´estan fent en la investigació del càncer de mama "les estadístiques que ha fet públiques la Generalitat este matí són millors que les de l´any passat i han de ser una injecció d´optimisme per a totes i tots. En esta malaltia en concret crec que estem en condicions de mirar endavant i continuar avançant". A més, també ha animat a tota la població a sumar-se a la causa i participar de la volta a peu el dia 29.

  Esta activitat esportiva està dirigida a totes les persones interessades a participar, independentment del seu sexe i edat ja que el trajecte és molt senzill. L´eixida està prevista a les 11:00 hores al Passeig amb un recorregut circular amb finalització en el mateix punt. La inscripció per a la Volta a Peu pot realitzar-se pel preu simbòlic de 3 euros a l'Associació Ames de Casa Tyrius, a l'Hospital de la Ribera i a la zona d´eixida, i fins a una hora abans de l'inici.

  Pujar