20 de setembre de 2020 20/9/20

Obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019

Obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019 - (foto 1)

  La Regidoria d'Educació ha informat que ja està obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019. Enguany, de la mà d’Aprén-D, s'ha organitzat un projecte educatiu sota el títol Escola d'Estiu ‘La Tribu’. Aquesta escola combinarà tallers educatius amb jocs tradicionals, on s'harmonitzarà l'educació i l'aprenentatge amb la diversió i les activitats estivals.

  L'escola està dirigida a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es desenvoluparà en els mesos de juliol i agost de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores, en l'edifici de Primària del CEIP Bernat de Sarrià. Les portes del centre s'obriran a les 08.30 hores perquè aquells pares que el necessiten, puguen deixar als xiquets abans.

  En aquest projecte els xiquets i xiquetes treballaran una temàtica especial que pretén explicar les diverses tribus existents en la nostra societat i realitzaran diversos tallers com: taller de balls, taller de jocs tradicionals, taller de tribus, taller de l'entorn, a més de manualitats, piscina i excursions.

  El preu serà de 85 euros per alumne i per mes i inclourà la realització de tots els tallers i materials necessaris.

  Les inscripcions poden formalitzar-se fins al 26 de juny, emplenant el full d'inscripció, que es podrà presentar a la Casa de Cultura en horari de demà o en les oficines d’Aprén-D (Carrer Colón 13) en horari de vesprada.

  Per a més informació, es realitzarà una reunió el dia 14 de juny, a les 18.00 hores, a la Casa de Cultura.

  Pujar