elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes triomfa al Certamen Autonòmic de Bandes

La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes triomfa al Certamen Autonòmic de Bandes
  MÉS FOTOS
  La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes triomfa al Certamen Autonòmic de Bandes - (foto 2)

  La Unió Musical Santa Cecília de Cabanes ha aconseguit un notable èxit al Certamen Autonòmic de Bandes, celebrat a l'auditori del Palau de les Arts de València. En aquesta competició, la banda va ser guardonada amb el Primer Premi i una Menció d'Honor en la tercera secció, una fita històrica per a la formació que dirigeix Gabi Sànchez. L'Ajuntament de Cabanes ha traslladat al director, als músics i a tots els qui integren la banda la felicitació en nom de tot el poble.

  "Estem molt contents i orgullosos de tots els nostres músics. Sense el vostre treball, esforç i sacrifici, aquesta victòria no hagués estat possible. Mil gràcies una vegada més per la vostra dedicació" han apuntat des de la banda de música.

  L'èxit no hauria estat complet sense el suport incondicional de les més de 100 persones que van assistir al certamen per animar i donar suport a la Unió Musical Santa Cecília.

  Amb aquesta victòria, la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes demostra una vegada més la seva excel·lència i dedicació i segueix amb entusiasme el seu camí cap a nous reptes i èxits.

  Pujar