24 d’octubre de 2020 24/10/20

El PP reclama solucions a les queixes per falta d'accessos i aparcament en el polígon de Cabanes

El PP reclama solucions a les queixes per falta d'accessos i aparcament en el polígon de Cabanes - (foto 1)
  • L'obertura d'un carril bici ha provocat l'estretament de la calçada i genera dificultats entre els vehicles pesats per a poder accedir a les naus industrials

  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, exigeix al PSOE que atenga les protestes i milloren un parc empresarial “que genera riquesa i ocupació a la població”

El Grup Popular a Cabanes s'ha fet eco de les queixes dels empresaris  per les dificultats en els accessos i la falta d'un aparcament on estacionar els vehicles pesants. La construcció d'un carril bici, planificat per PSOE i Compromís amb el rebuig dels professionals que operen en aquest parc empresarial, ha provocat l'escanyament de la calçada i generat dificultats a aquests vehicles de grans dimensions que abans no patien per a accedir a les seues naus.

Des del Partit Popular a Cabanes, Ana Obiol, portaveu del grup municipal, ha fet una crida a l'equip de govern perquè “deixen de menystindre als qui són font de riquesa i motor d'ocupació per a la localitat”. En opinió de Obiol, “mai haurien d'haver donat l'esquena a aquests professionals perquè són ells, els que operen en aquestes naus, els que millor saben quines són les seues necessitats”.

Per a la regidora del PP, el PSOE ha provocat un problema on abans no n'hi havia. Així mateix, segueix sense atendre una reivindicació del conjunt dels empresaris per a dotar al polígon d'una zona d'aparcament que done servei i evite obstaculitzar el trànsit. Una millora que evitaria el caos en aquest polígon industrial “que a més està descurat i mancat de conservació i manteniment”.

Pujar