18 de gener de 2021 18/1/21

PP: "El PSOE castiga a Cabanes sense fons per a la carretera de Miravet"

PP: "El PSOE castiga a Cabanes sense fons per a la carretera de Miravet" - (foto 1)
  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, lamenta que l'alcaldessa “estiga tan ocupada en Diputació que se li olblide el nostre poble que segueix esperant l'arribada d'inversions”

MÉS FOTOS
PP: "El PSOE castiga a Cabanes sense fons per a la carretera de Miravet" - (foto 2)

El Consell de PSOE i Compromís ha deixat fora dels seus pressupostos per al pròxim exercici la demanda execució de la carretera de Miravet. “Tots els anys esperem que la Generalitat atenga aquesta demanda i invertisca en el nostre municipi. No obstant això, un any més ens anirem amb les mans buides perquè ningú defensa els interessos de la nostra localitat”.

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha fet una crida a l'alcaldessa per a “exigir al Consell la màxima inversió que garantisca l'execució d'una infraestructura que hui segueix abandonada”. El traçat “és utilitzat per molts veïns de Cabanes i residents de la zona que cada vegada que circulen per la via han d'esquivar els múltiples sots i foradades que hi han a la carretera”.

Des del Partit Popular de Cabanes han tendit la mà al PSOE per a defensar a Cabanes, encara que “lamentablement veiem com l'alcaldessa està tan ocupada en la Diputació que descura els interessos del seu poble”. Hauria de “ser més sensible amb les necessitats de la nostra localitat perquè la carretera de Miravet és una obra bàsica per al municipi que ha d'executar-se amb fons del Consell, de Diputació i de l'Ajuntament de Cabanes”.

L'abandó, un any més, que el PSOE tradueix en l'absència d'una partida en els pressupostos per a 2021 “és una mala notícia per als veïns de la nostra localitat”. En aquest sentit, ha considerat la regidora del PP, “donarem suport a qualsevol iniciativa o reivindicació que permeta que Cabanes reba la inversió que mereix per a posar en valor i millorar aquest traçat perquè és una demanda bàsica i justa que ha de ser atesa”.

Pujar