24 d’octubre de 2020 24/10/20

El PP exigeix al PSOE "que no pague amb els estalvis de Cabanes el malgaste de Sánchez"

El PP exigeix al PSOE "que no pague amb els estalvis de Cabanes el malgaste de Sánchez" - (foto 1)
  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, exigeix plantar cara al saqueig de Sánchez perquè “si Cabanes es queda sense romanents no caldrà fons per a garantir prestacions”

El Grup Popular a Cabanes ha fet una crida al PSOE que governa en la localitat per a evitar que Sánchez s'apropie dels estalvis de la població, tal com pretén. El Reial decret llei 27/2020 estableix que el Govern d'Espanya podrà confiscar els romanents de tresoreria dels ajuntaments i diputacions per a garantir un fons de 15.000 milions d'euros.

Per a la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, “si Sánchez s'emporta els nostres estalvis per a pagar les nòmines de les seues 22 ministres i les seues vacances en Falcon, Cabanes es quedarà sense fons per a poder invertir en serveis i prestacions bàsiques per als nostres veïns”. Per aquest motiu, ha declarat la regidora, “és necessari que el PSOE no es plegue als desitjos del seu president i rebutge de manera clara aquesta mesura que condicionaria el futur de la nostra ciutat durant els pròxims 15 anys”.

Cal assenyalar que Cabanes va registrar un romanent de tresoreria de 4.240.159,13 euros a data 31 de desembre de 2019. Aquest import, “que és de tots els veïns, s'ha de quedar a Cabanes per a millorar la vida de la localitat”. Per aquest motiu, ha assenyalat Obiol, “estarem al costat del PSOE per a defensar els interessos dels nostres veïns i garantir les oportunitats de la nostra localitat”.

Per contra, “trobarà la nostra profunda oposició si el PSOE finalment acorda entregar tots els estalvis del nostre municipi al seu cap de files”. “Els diners de Cabanes es queda a Cabanes”, ha conclòs la regidora.

Pujar