elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes reuneix a més de 150 persones en la Jornada Tècnica sobre el cultiu de l'ametla

Cabanes reuneix a més de 150 persones en la Jornada Tècnica sobre el cultiu de l'ametla
  MÉS FOTOS
  Cabanes reuneix a més de 150 persones en la Jornada Tècnica sobre el cultiu de l'ametla - (foto 2)

  La localitat castellonenca de Cabanes va reunir a més de 150 persones en la primera edició de la Jornada Tècnica sobre el cultiu de l'ametler que va organitzar la Unió de Llauradors en col·laboració amb l'Ajuntament de Cabanes.

  L'augment de l'interés per la plantació d'ametlers com a conseqüència de la falta de rendibilitat d'altres cultius va provocar que l'interés en aquesta jornada fora molt gran. De fet, es van esgotar les places per a assistir a la jornada en la què van participar destacats ponents sobre la matèria.

  L'alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, va participar en l'activitat desenvolupada en el Palau de Cristall de la localitat de la Plana Alta per a donar la benvinguda a tots els assistents que buscaven informació sobre el cultiu de l'ametler.

  Martí va destacar “el valor de l'agricultura i, en concret, el cultiu de l'ametla en el desenvolupament econòmic del poble de Cabanes, així com la importància d'obrir el sector a les dones i els joves”.

  Durant la jornada, es van tractar temes com les varietats d'ametla, la fertilització eficient i sostenible de l'ametler, el futur del cultiu, les tècniques de poda, la mecanització i la maquinària en el cultiu i, fins i tot, informació sobre el pistatxo i la seua adaptació en la Comunitat Valenciana.

  Pujar